Dopravní nehoda - Stará Voda

06.07.2013 16:51

Den vyhlášení:             06. 07. 2013

Čas vyhlášení:              11:24 hodin

Čas ukončení:              14:15 hodin

Místo události:            Stará Voda, silnice III/2112

Jednotka v počtu:       1+5

Nasazená technika:      CAS K25 L101

 

    Dne 06. 07. 2013 v 11:24 hodin KOPIS Karlovy Vary vyslal jednotku SDH Lázně Kynžvart k hlášené dopravní nehodě v obci Stará Voda u silnice č. 2112. Jednotka vyjela v počtu 1+5 vozem CAS K25 Liaz (PCH 750).

    Před příjezdem jednotek požární ochrany již na místě události zasahovala posádka RZS a hlídka PČR DI SDN Cheb.

    Po příjezdu k místu události byl proveden průzkum a protipožární opatření havarovaného vozidla. Průzkumem bylo zjištěno, že se jedná o osobní motorové vozidlo, které po střetu se stromem skončilo na střeše mimo vozovku v travnatém porostu po pravé straně pozemní komunikace č. III/2112, ve směru od zámku Kynžvart. Ve vozidle se nacházela zraněná osoba, která již byla v péči RZS.

Po příjezdu jednotky HZS Mariánské Lázně bylo provedeno zabezpečení airbagu volantu a následné vyproštění osoby z vozidla, bez použití hydraulického vyprošťovacího zařízení. Vyproštěná osoba byla RZS převezena do zdravotnického zařízení.

    Po domluvě bylo velení ponecháno veliteli jednotky SDH Lázně Kynžvart, která zajistila úklid místa události a únik provozních náplní z havarovaného vozidla. Jednotka HZS Mariánské Lázně se vrátila zpět na základnu.

    Po ukončení šetření ze strany PČR a vrácení havarovaného vozidla zpět na kola byla odpojena autobaterie a proveden záchyt zbylých vytékajících provozních kapalin. Po odtažení vozidla a úklidu místa události se jednotka v 13:46 hodin vrátila zpět na základnu.

         

           Při zásahu nebyla poškozena žádná použitá technika a nebyl zraněn žádný ze

       zasahujících hasičů.

Zpět

Vyhledávání

© 2010 SDH Lázně Kynžvart